fixuscenter rovaniemi

infoa

Fixus Center Ojanperä Rovaniemi

Lapin varaosapalvelu, eli FixusCenter Ojanperä Rovaniemi, on avattu vuonna 2015. Ojanperä-perheyhtiömme on harjoittanut vapaata varaosakauppaa Lapissa jo vuodesta 1984 lähtien, jolloin ensimmäinen myymälämme avattiin Tornioon. Rovaniemen ja Tornion ohella meillä on myymälä myös Kemissä.

Toimintamme laajeni Ruotsiin vuonna 1999, jolloin Luulajassa toimintansa aloitti sisaryhtiömme Auto Ojanperä Bildelar Ab. Ruotsin-toiminnot laajenivat jälleen vuonna 2016, kun vuorossa olivat Bodenin liikkeen avajaiset.

Kaikkiaan yhtiöissämme työskentelee yli 40 alan ammattilaista.

FixusCenter Ojanperä -nimessä yhdistyvät Ojanperän lappilaiset juuret sekä Fixus-ketjun valtakunnallisen tason suorituskyky: siis tietämys Rovaniemen seudun autoilijoiden ja autoalan yrittäjien tarpeista sekä suuren varaosajakelijan laaja ja riittoisa varaosien valikoima.

fixus varaosat

Olemme osa Fixus-ketjua, joka on koko valtakunnan laajuinen – ja maan kattavin – varaosien ja korjauspalveluiden jakelija. Sen väreissä toimii peräti 160 varaosaliikettä ja 220 autokorjaamoa.

Fixus-varaosaliikkeet ja -korjaamot tunnistaa helposti paitsi Fixus-logosta, myös merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. 

Nykymuotoinen Fixus syntyi vuonna 2005, kun alan tunnetuimpiin kuuluva autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy yhdisti voimansa pitkäaikaisten kumppaneidensa kanssa.