Autokorjaamo

TERVETULOA LAPPIOSIEN MONIMERKKIKORJAAMOLLE

Olemme täyden palvelun autokorjaamo kaikille merkeille. Olemme Suzuki- ja Isuzu-merkkihuoltosi Rovaniemellä. 

Merkkihuollot ja varaosat

auton lasit

Onko autosi lasiin ilmestynyt iskeytymä tai pieni halkeama? Kuulumme maailmanlaajuiseen GlassDrive-lasinvaihtoketjuun. Glassdrive korjaa, paikkaa sekä vaihtaa kaikkien automerkkien minkä tahansa lasin.

tuulilasien vaihdot

Suoritamme tuulilasin vaihdot nopeasti ja siististi. Huolehdimme puolestasi kaikesta, vakuutuspaperityöt mukaan lukien. Ei ennakkomaksuja, ainoastaan omavastuu mikäli vakuutusyhtiösi edellyttää sitä. Lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöösi.

Varaa aika tuulilasin vaihtoon sähköisesti tai soita 0400 287 543.

varaosat

Käytämme huolloissa ja korjauksissa aina alkuperäislaatuisia varaosia ja tarvikkeita. Tavarantoimittajinamme toimivat Suomen suurimmat varaosatukkurit

Etsitkö varaosia ja asennustarvikkeita? Autotarvikeliikkeemme FixusCenter Ojanperä palvelee samassa osoitteessa kuluttaja- ja yritysasiakkaita.

asennukset

Suoritamme monipuolisesti asennuksia autoihin ja ajoneuvoihin, kuten moottorilämmittimien ja vetokoukkujen asennuksia. Tavallisten moottorilämmittimen lisäksi asennamme TT Thermo- ja Binar-moottorilämmittimet.

määräaikais-huollot

Olemme palveleva Suzuki- ja Isuzu-merkkihuolto, mutta huollamme kaikki autot merkistä riippumatta. Kun teetät autosi määräaikaishuollot meillä, varmistat, että valmistajan voimassa olevat tehdastakuut pysyvät voimassa.

ilmastointi-huollot

Tarjoamme myös henkilö- ja pakettiautojen ilmastointihuollot – edullisesti ja ammattitaidolla.

öljynvaihdot

Säännöllinen ja huolto-ohjelman mukainen öljynvaihto on huolettoman autoilun perusedellytys. 

Nelipyörä-suuntaukset

Meillä hoituu myös auton nelipyöräsuuntaus eli aurauskulmien säätö, jolla voit pidentää renkaidesi käyttöikää. Suoritamme työn ammattitaidolla, ja käytössämme on luotettava 3D-laitteisto.