Rovaniemen laajin varaosavalikoima

varaosat

laaja valikoima fixus-varaosia

Varaosavalikoimamme on kaupungin laajin: se sisältää lähes 20 000 tuotetta. Lisäksi kehitämme ja kasvatamme varastoamme jatkuvasti. Fixus varaosien lisäksi valikoimastamme löytyvät myös Kahan ja Starfaxin varaosat.

Asiantunteva ja asiallinen palvelu on meille tärkeää oli kyseessä sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Siksi myyjämme ovat alaan perehtyneitä ammattilaisia, jotka varmistavat oikean osan löytymisen ja auttavat parkkipaikallamme asiakkaita pienissä huoltotöissä, kuten nesteiden lisäyksissä.

Valikoimaamme voit silmäillä myös verkkokaupassamme, josta tilaat osat nopeasti ja edullisesti. Kannattaa huomata, että myymälämme valikoima on laajempi kuin verkkokaupassa. Jos et siis sieltä löydä etsimääsi osaa, on sellainen todennäköisesti myymälämme hyllyssä. Soita, lähetä sähköpostia tai vieraile myymälässämme tiedustellaksesi tuotteiden saatavuutta – autamme mielellämme!

Osat joka huoltoon

Tarjoamme tarvittavat osat ja työkalut niin isoihin kuin pieniinkin huoltoihin ja asennuksiin.

Valikoimamme kattaa hyllymetreittäin varaosia ja tarvikkeita eri ikäisiin ja mallisiin ajoneuvoihin. Yleisimpien kulutusosien ohella meiltä saat nopeasti ja edullisesti myös autokemikaalit, asennustyökalut ja renkaat.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta huoltaa ja korjata autoasi itse, kannattaa tutustua myös Lappiosat-korjaamopalveluihimme.

Takana suuret tukkurit

Kuulumme Fixus-varaosaketjuun. Tämän suuren toimijan tuella kykenemme tarjoamaan paitsi kattavan varaosavalikoiman, myös sen jouhevan täydentämisen, osien hyvän saatavuuden sekä kilpailukykyiset hinnat.

Fixus on maan kattavin varaosien jakelija, mutta sen ohella valikoimiimme kuuluvat niin Kahan kuin Starfaxinkin varaosat ja autotarvikkeet. Lisäksi täydennämme varastojamme jatkuvasti suoraan Euroopan autoteollisuuden sydänalueilta. Järjestämmekin lähes osan kuin osan kahden päivän toimitusajalla.

Verkkokauppa on avoinna 24/7

Verkkokauppamme laaja varaosavalikoima on ulottuvillasi vuorokauden ympäri. Toimitamme osat nopeasti ja edullisesti vaikka suoraan kotiovellesi.